UGG Sverige
Sverige     Logga in  |   Skapa konto   |   Antal produkter: 0
Fri frakt för order över S.Kr  999.    Snabb leverans
Valutor:
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur

Sändning
    Beställningarna levereras inom 1-2 dagar efter betalning. Alla beställningar skickas av DHL. Internationell frakt är inom 1 vecka när leverans vanligtvis utförs. Efter att vi har fått din beställnings serienummer, kontrollera din e-post för att kontrollera orderbekräftelsen.

Lämna tillbaka

    Alla artiklar måste returneras till oss, så har bäras i deras ursprungliga skick, ändras eller tvättas, med alla taggar bifogade. Alla returnerade varor måste vara på leveransadressen, vi skickar ett mail. Vi har inte fraktkostnaden för retur eller utbyte av rätt orderpaket, du ansvarar för frakten.

Utbyta

    Vi accepterar utbyten för en annan storlek eller färg inom 30 dagar efter den ursprungliga orderförsändelsen. Om du vill byta objekt för en annan typ måste du ge oss ditt beställnings-ID och spårningsnummer för din beställning innan du skickar objekt tillbaka. Alla artiklar måste returneras till oss, så har bäras i deras ursprungliga skick, ändras eller tvättas, med alla taggar bifogade. Slitna eller smutsiga föremål kommer tillbaka till dig. Vi täcker inte fraktkostnaden för utbyten, du måste returnera och skicka tillbaka till ditt skepp de utbytta föremålen som är ansvariga.

Lägga märke till

    Om du vill avbryta din beställning måste du kontakta oss direkt. Majoriteten av orderna skickas inom 1-2 dagar från orderdatumet. Skickade beställningar kan inte avbrytas. Om du har frågor om denna policy, kontakta oss.

Karta över butiken

Kontakta oss

UGG Sverige

Copyright © 2019 www.gsms.se. Powered by UGG Sverige
Du har IP-adress: 3.229.122.219     ugg stövlar | ugg skor | ugg slippers