UGG Sverige
Sverige     Logga in  |   Skapa konto   |   Antal produkter: 0
Fri frakt för order över S.Kr  999.    Snabb leverans
Valutor:
Hem ::  Sekretesspolicy

Sekretesspolicy

Samla information

       När du besöker vår hemsida kan du skicka information, personlig information som du fattar ett medvetet beslut om att avslöja vem som samlas på en global basis som du och andra på vår hemsida för individuell forskning och användningsinformation som samlats in.

Att ge information

    Förutom att du lämnar ovanstående information till våra partners, kan du få innehållet i dina e-postmeddelanden med din e-postadress och våra svar om du fortsätter att matcha oss via e-post. Vi tillhandahåller samma skydd för dessa elektroniska kommunikationer som vi använder vid underhåll av information mottagen via post och telefon.

Användning av information

         I allmänhet använder vi personlig information för att administrera vår verksamhet, kundservice och tillhandahållande av andra produkter och tjänster till våra kunder och framtidsutsikter. Ibland kan vi också använda den information vi samlar in till dig, vi tänker på viktiga förändringar på vår webbplats, nya tjänster och specialerbjudanden, vilket ger dig värdefullt. De använde produkt- och tjänsteutbudet att skicka listor är utformade och utvecklade i enlighet med våra traditionella företagsstandarder för att hantera säkerheten och integriteten av personuppgifter för sina kunder för att skydda.

Informationssäkerhet

    När du skickar konfidentiell personlig information som kreditkortsnummer på vår hemsida hos oss, säker serverprogramvara, som vi förvärvade krypterar all information du anger innan den skickas. Informationen krypteras på vägen och avkodas när den når vår webbplats. Annan e-postadress som du inte kan vara säker på att skicka oss om vi inte råder dig att säkerhetsåtgärder på plats innan de skickas till information.

    Vi använder programvara / säkerhetskryptering för att skydda konfidentialiteten hos personuppgifter som vi skyddar mot obehörig åtkomst eller utlämnande och oavsiktlig förlust, ändring eller förstörelse. Om du har frågor, vänligen kontakta oss.

Karta över butiken

Kontakta oss

UGG Sverige

Copyright © 2019 www.gsms.se. Powered by UGG Sverige
Du har IP-adress: 3.229.122.219     ugg stövlar | ugg skor | ugg slippers